• Vanaf €250,- excl. BTW gratis verzenden voor directe shopbestellingen
  • Dé B2B locker-, sloten- en scheidingswandenwebwinkel van de Benelux
  • Nu ook levering in België
  • Persoonlijke begeleiding tijdens uw aankoopproces
0 artikel(en)

Er zijn geen artikelen meer aanwezig in uw winkelwagen.

Over Lockers & More

Lockers & More is dé specialist op het gebied van lockers, slotsystemen, scheidingswanden, balies, banken en opbergwanden, kortom: alles wat nodig is voor het inrichten van kleedruimte of opbergruimte en omgeving. De producten die u op onze webshop vindt, worden door Lockers & More uitsluitend B2B-markt verkocht. 

Onze service

In onze webshop vindt u een zeer ruim assortiment producten van hoge kwaliteit. Daarnaast hechten wij veel waarde aan het bieden van een betrouwbare service. Met vragen of opmerkingen kunt u altijd bij ons terecht.

Levertijd

Alhoewel een groot deel van de aangeboden producten uit voorraad kan worden geleverd kan het voorkomen dat een product is uitverkocht.
Wij streven er dan ook naar om alle producten met uitzondering van "offerte" producten, binnen twee weken te leveren. 

Betaalmethoden

Bij Lockers & More zijn er diverse betaalmethoden mogelijk, zoals iDeal, BankContact/Mistercash, Paypal en u kunt het bedrag vooraf overmaken. 

Garantie & Reclamaties

Het kan altijd voorkomen dat, ondanks onze intensieve kwaliteitscontroles, een product niet helemaal functioneert als mag worden verwacht op basis van de productspecificaties. Neem dan altijd contact met ons op. Wij trachten dan met u het probleem op te lossen. Indien dit niet lukt, ontvangt u van ons een RMA-nummer dat u kunt gebruiken om het product terug te sturen. Onze technici zullen na ontvangst het product beoordelen op technisch functioneren. Indien het product niet voldoet aan de eisen ontvangt u van ons direct een vervangend product. 
Let op: zonder RMA-nummer kunt u het product niet terugsturen!

Overige informatie

Voor uitgebreide contactgegevens, klik hier.

Moment...


Real Time Web Analytics