Een greep uit de recente opdrachten van LockersandMore. Wij zijn voornamelijk actief als groothandel voor alles op het gebied van de kleedruimte, zoals:

  • Lockerkasten
  • Slotsystemen
  • Sanitaire wanden
  • Sanitair
  • Garderobe
  • Receptiebalies

 

Daarnaast bieden we ook onze installatie en montage service aan. 

Bekijk een aantal van deze referenties onderstaand en doe inspiratie op voor jouw nieuwe project!

Project Score

Score/Chasin

Product:

4-deurs metalen lockerkasten + Kitlock KL1000 pincode sloten

Tags:

Industrieel – personeelskluisjes – prijs/kwaliteit topper

Samenvatting:

Het distributiecentrum van Score legde ons hun huidige situatie met betrekking tot het opbergen van persoonlijke bezittingen uit. Zij gaven aan dat er gezocht wordt naar een degelijk, maar budgetvriendelijke oplossing. 

Er is gekozen voor witte 4-deurs lockerkasten voorzien van elektronische Kitlock KL1000 pincode sloten. Zo is het beheer van sleutels geen issue meer en kan het management zich op de belangrijke operationele taken concentreren. 

SBR Prins Willem Alexander Baan

Product:

Ojmar OCS Pro + uitgebreide management software

Tags:

Retrofit – behoud bestaande kasten – multifunctioneel

Samenvatting:

Bij SBR is er gekozen om de huidige kasten te voorzien van nieuwe lockersloten. De ca. 350 stuks sloten die op de huidige HPL lockerkasten zaten, waren verouderd en gaven te veel storingen. Ons team heeft deze sloten verwijderd, de kasten aangepast en voorzien van nieuwe Ojmar OCS Pro pincode sloten. 

Omdat ze op deze locatie naast roeien ook evenementen organiseren, is er behoefte aan verschillende instellingen van de sloten. Daarom is er gekozen voor de uitgebreide software van Ojmar, waardoor wijzigingen in instellingen snel door te voeren zijn. Een uitstekende oplossing om, zonder de kasten te voorzien van een bekabeld slotsysteem, twee vliegen in één klap te slaan!

Bouwbedrijf Alfa Pro

Product:

Trespa sanitaire scheidingswanden

Tags:

Bouwbedrijf – Sanitair wanden – anti kraak 

Samenvatting:

Een van onze specialiteiten; het aanleveren van maatwerk sanitaire douche en toiletwanden voor aannemers en bouwbedrijven. Zo´n 80% van de wanden die we leveren worden door onze klant zelf geïnstalleerd aan de hand van de meegeleverde montage handleiding. 

Alfa Pro is meermaals bekend met onze sanitaire wanden en kwam in deze opdracht terug voor 9 Trespa douche cabines voor gebruik in een anti-kraak woonomgeving. Door tijdgebrek werd onze installatie service aangevraagd en werd deze wand netjes voor de deadline opgeleverd.

Duurzaamheid, stevigheid en kwaliteit zijn de belangrijkste kernwoorden van dit systeem.

The Fit Boutique Blaricum

Product:

Digilock Versa Touch RFID Mini + Gepersonaliseerde RFID ledenpassen 

Tags:

Fitness – Refurbish – Design 

Samenvatting:

De heren van The Fit Boutique hadden voor hun nieuwe sportschool locker sloten nodig die met een ledenpas bediend konden worden. Een enkele eis: design. 

We boden hier het Digilock Versa Touch RFID Mini slot aan. Dit stijlvolle slotje voldeed aan alle eisen en is daarnaast ook bijzonder compact. Met de door ons met logo bedrukte ledenpas zijn de sloten af te sluiten en te openen. 

Woonzorgcentrum Heemzicht

Product:

5-deurs locker metaal + 20-deurs mini locker 

Kitlock KL1000 pincode verticaal & horizontaal

Kapstokken met jashangers

Tags:

Personeelsruimte – sleutelloos – veilig opbergen

Samenvatting:

Na 25 jaar trouwe dienst werden de oude lockerkasten van woonzorgcentrum Heemzicht vervangen voor nieuwe metalen lockerkasten met een frisse look. Daarnaast was er behoefte aan mini lockers, zodat de werktelefoons na iedere dienst veilig opgeborgen konden worden. Ten slotte moest er ook een mogelijkheid zijn voor het ophangen van jassen. 

Alles bij elkaar een bijzonder functionele indeling die iedere millimeter uit de beschikbare ruimte haalt!

Ontmoetingscentrum De Werf

Product:

Maatwerk Trespa sanitaire inrichting (op aanvraag)

Tags:

Community – Sanitair – Maatwerk

Samenvatting:

De Werf in Schiedam benaderde ons met de vraag of we met onze Trespa sanitaire wanden naast cabines ook een ruimte konden verdelen in een dames en heren toilet en een werkkast.

Natuurlijk!