• Vanaf €250,- excl. BTW gratis verzenden voor directe shopbestellingen
  • Dé B2B locker-, sloten- en scheidingswandenwebwinkel van de Benelux
  • Nu ook levering in België
  • Persoonlijke begeleiding tijdens uw aankoopproces
0 artikel(en)

Er zijn geen artikelen meer aanwezig in uw winkelwagen.

Scheidingswand

Zoekt u een sanitaire scheidingswand? Lockers & More is specialist op het gebied van sanitair wanden voor toilet, douche en basisscholen of kinderdagverblijf. Onze sanitaire scheidingswanden zijn zeer geschikt voor (basis-)scholen, fitnesscentra, sportscholen, industrie en agrarische- en veeteeltindustrie. De trespa sanitaire scheidingswanden in ons assortiment zijn een echte aanrader. Velen gingen u voor in het bestellen van trespa sanitaire wanden en sanitaire cabines!
Vragen of meer informatie?
Wanneer u vragen heeft over sanitaire scheidingswanden of over een bestelling, aarzel niet om te mailen naar info@lockersandmore.nl
. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)487-592638. Wij helpen u graag verder!

Kies hieronder uw scheidingswand en vraag uw offerte aan:

7 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Op zoek naar een scheidingswand?

Wilt u een scheidingswand aanschaffen? Dan bent u aan het juiste adres bij Lockers and More. Lockers and More heeft een groot assortiment aan scheidingswanden en bieden professioneel maatwerk op het gebied van sanitaire cabines.

Scheidingswand van Lockers and More

Lockers and More heeft meerdere scheidingswanden in het assortiment. Hierdoor wordt de keuze voor een scheidingswand erg gemakkelijk voor u. Lockers and More is gespecialiseerd in scheidingswanden, onder andere toiletscheidingswanden, douchescheidingswanden, maar ook vele andere scheidingswanden. Lockers and More levert veelal scheidingswanden aan (basis)scholen, fitnesscentra, sauna’s en dergelijke.

Scheidingswand kopen?

Bent u geïnteresseerd in een scheidingswand van Lockers and More? Bekijk dan het assortiment voor alle scheidingswanden. Komt u er zelf niet helemaal uit of heeft u nog een vraag? U kunt altijd telefonisch contact opnemen met Lockers and More via +31 (0)487-592638. of mailen naar info@lockersandmore.nl. Het team van Lockers and More staat altijd voor u klaar!

Moment...


Real Time Web Analytics