• Vanaf €250,- excl. BTW gratis verzenden voor directe shopbestellingen
  • Dé B2B locker-, sloten- en scheidingswandenwebwinkel van de Benelux
  • Nu ook levering in België
  • Persoonlijke begeleiding tijdens uw aankoopproces
0 artikel(en)

Er zijn geen artikelen meer aanwezig in uw winkelwagen.

Scheidingswand Toilet

Toiletwand bestellen? Lockers & More is gespecialiseerd in scheidingswanden voor toiletten. Naast de toiletcabines biedt Lockers & More ook Trespa douchewanden en De luxe scheidingswanden. De toilet scheidingswanden zijn zeer geschikt voor o.a. basisschool of kinderdagverblijf.
Vragen of meer informatie?
Wanneer u vragen heeft over een toiletwand of over een bestelling, aarzel niet om te mailen naar info@lockersandmore.nl. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)487-592638.Wij helpen u graag verder!

Kies hieronder uw scheidingswand:

6 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Scheidingswand toilet bestellen?

Bent u op zoek naar een Toiletcabine? Lockers and More heeft een groot assortiment aan toiletscheidingswanden waarbij wij professioneel maatwerk leveren. Elke klus is immers anders! Ook kunt u voor meer verschillende scheidingswanden terecht bij Lockers and More, bijvoorbeeld ook voor douchescheidingswanden.

Toiletscheidingswanden van Lockers and More

Met een toiletscheidingswand van Lockers and More bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Daar kunt u te allen tijde op rekenen. Heeft u een sportschool, basisschool of kinderdagverblijf? En heeft u daar een scheidingswand voor nodig? Dan bent u aan het juiste adres bij Lockers and More.

Scheidingswand toilet aanschaffen

Wilt u een scheidingswand voor uw toilet aanschaffen bij Lockers and More? Bekijk dan snel het assortiment. Heeft u advies nodig of wilt u nog een vraag stellen? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van Lockers and More via +31 (0)487-592638.

Moment...


Real Time Web Analytics