• Vanaf €250,- excl. BTW gratis verzenden voor directe shopbestellingen
  • Dé B2B locker-, sloten- en scheidingswandenwebwinkel van de Benelux
  • Nu ook levering in België
  • Persoonlijke begeleiding tijdens uw aankoopproces
0 artikel(en)

Er zijn geen artikelen meer aanwezig in uw winkelwagen.

Toiletscheidingswand "Basis"

Toiletscheidingswand "Basis"

LM 28 DE BETAALBARE ALLROUNDER
De scheidingswand LM 28 bestaat uit een 28 mm dikke spaanplaat en is voor verschillende toepassingsgebieden geschikt. Naar behoefte zijn deze systemen in verschillende kwaliteiten beschikbaar en hebben ze zich in droge, vochtige en natte omgevingen bewezen. Daarnaast bieden ze een betaalbare en doelmatige oplossing voor uw sanitaire ruimte met een lange levensduur. Van de wanddikte tot en met de profielen: alles is perfect op elkaar afgestemd.

10 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Toiletscheidingswand Basis kopen?

Bent u al enige tijd op zoek naar een toiletscheidingswand? Dan bent u bij Lockers and More aan het juiste adres. Lockers and More biedt een groot assortiment aan diverse soorten scheidingswanden, waaronder scheidingswanden voor toiletten en douches.

Toiletscheidingswand Basis van Lockers and More

Lockers and More is specialist op het gebied van scheidingswanden. Hierdoor vindt u altijd wel de juiste toiletscheidingswand waar u naar op zoek bent. Lockers and More levert veelal aan sportscholen, kinderdagverblijven, sauna’s en veel meer.

Toiletscheidingswand Basis aanschaffen

Lockers and More is u graag van dienst. Heeft u nog vragen of wilt u advies op maat? Dan kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice via +31 (0)487-592638.

Moment...


Real Time Web Analytics