Sloten

Goedkope sloten

Lockers and More heeft een breed assortiment sloten. De goedkope slotsystemen variëren van een simpel, maar zeer efficiënt hangslotsysteem tot een 4-cijfer slotsysteem. Deze budgetvriendelijke opties kunnen allemaal 1-op-1 uitgewisseld worden met een cilinder-slotsysteem.

Pincode sloten

Is binnen jouw firma het beheer van sleutels ook een tijdrovende klus waar je vanaf wilt? Dan is het overstappen naar pincode sloten wellicht een goed idee. Heb je vaste of wisselende bezoekers? Bij de meeste pincode slotsystemen kun je kiezen voor een vaste- of zelf instelbare pincode. Wordt er een pincode vergeten, dan is er altijd de mogelijkheid om ze met een mastercode- of master key te openen.

Sloten met pas te bedienen

Op zoek naar een slot dat met een RFID-pas, chip of druppel te bedienen is? Lockers and More heeft diverse mogelijkheden. De RFID-sloten die door Lockers and More geleverd worden werken met diverse chipsystemen zoals MIFARE, MIFARE Ultralight en DESFire. Het voordeel van dit soort slot is dat er geen bekabeling bij komt kijken. Ze werken allemaal op batterijen, die een lange levensduur hebben.

Cijfersloten

Cijfersloten zijn een voordelige en goede keuze bij wisselende gebruikers. Doordat de sloten mechanisch zijn, is het vervangen van batterijen niet aan de orde en zal het beheer eenvoudig zijn. Bij een vergeten code kunnen de sloten altijd nog geopend en gereset worden door middel van een moedersleutel.

Pandsloten

Naast pincode sloten, RFID-sloten en cijfersloten biedt Lockers and More ook het oude vertrouwde pandslot aan. De pandsloten zijn verkrijgbaar voor diverse muntinworpen, waaronder €0,20 en €0,50 eurocent en €1,- of €2,- euro. Een aantal voordelen van de pandsloten is dat deze zeer duurzaam zijn. Daarnaast zijn ze eenvoudig in gebruik. Daarnaast zijn er altijd losse cilinders en sleutels bij bestellen via onze Ojmar sleutelservice.

Deursloten

Naast lockersloten heeft Lockers and More ook deursloten. Vervang de huidige deurklink door een deurslot met pincode en geef zo een vaste groep mensen toegang tot een bepaalde ruimte. Let wel op! De deursloten bedienen enkel de dagschoot. De nachtschoot van de deur zal altijd nog met de huidige cilinder op slot gedraaid moeten worden.