Betalen

IDEAL/BankContact/Mistercash
Op onze website heeft u de mogelijkheid om via internetbankieren te betalen. iDEAL/BankContact/Mistercash zijn veilige betaalmethoden die wij aanbieden. Omdat de betaling direct bij ons bekend is kunnen wij snel leveren. Ook is betalen met iDEAL/BankContact /Mistercash bij ons gratis.

Overschrijving per bank
Nadat u uw bestelling heeft geplaatst krijgt u van ons een e-mail met een orderbevestiging.
Indien u kiest voor overschrijving per bank, treft u in deze opdrachtbevestiging van de door u gedane bestelling:

– het over te schrijven totaalbedrag
– de bankgegevens

Op het moment dat wij uw betaling hebben ontvangen wordt uw bestelling de eerst volgende werkdag verzonden.

Verzending

Zendingen tot 30 kg.

Zendingen tot 30 kg worden verzonden via de pakketdienst. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u van LockersandMore een verzendbevestiging met een zendingsnummer. Met dit zendingsnummer kunt u uw bestelling bij de pakketdienst volgen.

Zwaardere of volumineuze zendingen

Zwaardere of volumineuze zendingen worden in de meeste gevallen op pallets verpakt via een transporteur afgeleverd. U krijgt dan van LockersandMore vooraf bericht op welke dag de zending wordt afgeleverd.

Afhalen

Ook kunt u uw bestelling bij ons afhalen. Dit kan echter alleen op afspraak. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst en de keuze heeft gemaakt om het product af te halen, nemen wij contact met u op zodra uw bestelling gereed staat en uw factuur betaald is.
Wij maken dan een afspraak voor dag en tijdstip van afhalen. Wanneer u uw bestelling komt afhalen dient u uw factuur mee te nemen.

Onze afhaallocatie:

Lockers and More
Van Heemstraweg 19c
6657KD  Boven-Leeuwen

Levertijd

De levertijd is afhankelijk van het artikel dat u bestelt. Bij Lockers & More wordt er naar gestreefd om alle producten binnen vier weken bij u af te leveren.  Veel producten worden gewoon uit voorraad geleverd en zijn dus binnen een aantal dagen na bestelling bij u in huis. Offerte en op maat gemaakte producten hebben een levertijd van ca. vier weken.