Vraagje? Advies?
Daar zijn we voor.

Wij helpen je graag met vragen over de producten van LockersandMore of het opstellen van een vrijblijvende offerte.

Vul het contact formulier in en ontvang zo spoedig mogelijk een reactie.

 

● We zijn nu aanwezig!

We staan voor je klaar!

Hiernaast zie je de openingstijden van onze klantenservice. Je bent daarnaast van harte welkom om onze producten te bekijken in onze showroom in Boven-Leeuwen. Plan hiervoor een afspraak in via het contactformulier. Zo weet je zeker dat er iemand klaarstaat om je te helpen met al je vragen.

Openingstijden klantenservice
Maandag
8:30 - 17:00 uur
Dinsdag
8:30 - 17:00 uur
Woensdag
8:30 - 17:00 uur
Donderdag
8:30 - 17:00 uur
Vrijdag
8:30 - 17:00 uur
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Snelle offerte op maat

Onze offertes mag je altijd snel verwachten. Zodat jij snel weet wat het kostenplaatje is voor jouw project. Daarnaast en bieden we een gratis adviesgesprek om je op weg te helpen. Naast standaard producten die je in onze webshop tegenkomt, leveren we ook maatwerk oplossingen. Zo leveren we onder anderen maatwerk voor:

  • Lockerkasten
  • Oplossingen voor slotsystemen
  • Sanitaire scheidingswanden
  • Kleedkamer inrichting

 

Vraag naar de mogelijkheden!

Montage & Installatie

Een paar lockers plaatsen, een sanitaire wand neerzetten of een slotje vervangen is zo gedaan. Met gemiddelde handigheid, een fluitje van een cent!

Maar een complete kleedruimte of kantooromgeving voorzien van nieuwe lockers, sanitaire wanden of sloten? Daar heeft niet ieder bedrijf capaciteit voor. Daarom is er de Lockers and More installatieservice. 

Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk gebruik kunt maken van jouw nieuwe producten, met de installatiegarantie van LockersandMore.

Meer weten? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. 

Verzending & Afhalen

Paketten 

Zendingen tot 30 kg worden verzonden via de pakketdienst. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je van Lockers and More een verzendbevestiging met een zendingsnummer. Met dit zendingsnummer kun je de bestelling bij de pakketdienst volgen.

Zwaardere of volumineuze zendingen

Zwaardere of volumineuze zendingen worden in de meeste gevallen op pallets verpakt via onze transporteur afgeleverd. Je krijgt dan van Lockers and More vooraf bericht op welke dag de zending wordt afgeleverd.

Afhalen

Ook kun je jouw bestelling bij ons afhalen. Dit kan echter alleen op afspraak. Wanneer je de keuze heeft gemaakt om het product af te halen, nemen wij contact met je op zodra jouw bestelling gereed staat om een afspraak te maken.