Over ons

Lockers and more is dé specialist op het gebied van lockers, slotsystemen, scheidingswanden, balies, banken en opbergwanden, kortom: alles wat nodig is voor het inrichten van kleedruimten of opbergruimten en omgeving. De producten die je op onze webshop vindt, worden door Lockersandmore uitsluitend in de B2B-markt verkocht. Wij streven ernaar snelle en betrouwbare
service te bieden en daarom staat bij Lockers and more persoonlijk contact met de klant en een goede prijs-kwaliteit verhouding van onze producten centraal.

Wij zijn een kleinschalig bedrijf, gevestigd in Beneden-Leeuwen. We zijn gestart in 2010 en hebben inmiddels veel verschillende klanten binnen de Benelux. De locaties waar wij in het verleden hebben geleverd, lopen uiteen van scholen en aannemingsbedrijven tot fitnesscentra en ho(s)tels. Dankzij de verscheidenheid van onze klanten en de kleinschaligheid van ons bedrijf, kunnen we jou als klant goed adviseren over de meest geschikte mogelijkheden die aansluiten bij jouw specifieke wensen. Persoonlijke begeleiding tijdens jouw aankoopproces vinden wij heel belangrijk.

Onze leveranciers zijn zorgvuldig gekozen en we zorgen altijd voor de beste kwaliteit van onze producten. Ook collega’s onderling hebben bij ons goed contact, dit komt de samenwerking en doeltreffendheid van ons bedrijf ten goede. Mocht er bijvoorbeeld hulp nodig zijn bij de montage van nieuwe aankopen, dan kan dit snel en gemakkelijk geregeld worden. Voor andere vragen of opmerkingen kan je ook altijd bij ons terecht.