Lockersloten

Lockers and More heeft een groot assortiment A-merk lockersloten. Als specialist in elektronische lockersloten is Lockers and More jouw aanspreekpunt voor iedere sluitoplossing voor jouw locker en lockerkast. Of je nu op zoek bent naar een enkel slot ter vervanging van een kapot slot of een bulkorder voor een project. 

Uitgelichte Lockersloten

De nieuwste producten & speciale aanbiedingen vind je bij Lockers and More!

Pincode sloten

Lockers and More heeft een groot assortiment aan elektronische A-merk pincode lockersloten. Dit varieert van eenvoudige sloten tot pincode sloten met uitgebreide functionaliteiten. 

Bekijk het totale aanbod hier →

RFID (kaart) sloten

Lockers and More heeft een groot assortiment aan A-merk elektronische RFID lockersloten. Deze chip sloten variëren van eenvoudig te installeren cam sloten tot aan uitgebreide sloten gekoppeld aan software.

Bekijk het totale aanbod hier →

Cijfer sloten

Bekijk het assortiment aan mechanische cijfersloten. Deze sloten zijn eenvoudig in te bouwen en vaak kun je ze 1-op-1 uitwisselen met cilindersloten. 

Bekijk het totale aanbod hier →

Meer informatie over slotsystemen voor lockers

Wil je specifieke lockersloten kopen of heb je advies nodig bij het maken van de juiste keuze? Neem dan contact met ons op voor het vinden van de ideale lockersloten!

Lockersloten los kopen

Lockersloten bestellen kan al vanaf 1 stuk. Ideaal voor de facilitair manager die binnen zijn organisatie verantwoordelijk is voor het beheer en onderhoud van de lockerkasten. 

Ook voor grote hoeveelheden staan we voor je klaar. We hebben de afgelopen 20 jaar talloze interieurbouwers en projectinrichters voorzien van lockersloten voor hun project. Door groot in te kopen kunnen we concurrerende prijzen bieden. De stuksprijzen voor kleine aantallen vind je in onze webshop. Een bulkorder plaatsen? Vraag een offerte aan en ben verzekerd van een scherpe prijs!

Lockersloten op lockerkasten kopen

Lockersloten kopen in combinatie met lockerkasten? Dat doe je bij Lockers and More! Al onze lockerkasten worden standaard geleverd met een cilinderslot met twee sleutels of een hangslotsysteem. Wil je een specifiek lockerslot gemonteerd hebben op de door jou bestelde lockerkasten? Dan regelen we dit voor je. Je ontvangt de kasten kant en klaar met het gewenste lockerslot bij jou op locatie, klaar voor montage. Liever totaal ontzorgd en de montage ook door ons uitgevoerd? Dat kan! Vraag naar de mogelijkheden.

Retrofit lockersloten

Klaar met je huidige lockersloten en op zoek naar een upgrade? De meeste sloten in ons assortiment zijn geschikt als retrofit lockersloten. Dat wil zeggen dat ze zonder of met slechts kleine aanpassingen aan de lockerkast te monteren zijn. 

Wil je er zeker van zijn dat de sloten die jij wil gaan gebruiken passen bij de lockerkasten die jij hebt staan? We kijken graag met je mee! Stuur ons een foto van je huidige kast en close-up van het lockerslot. Aanvullende informatie zoals de grootte van het huidige gat en de lengte en eventuele buiging van de sluitlip van het huidige slot maken het voor ons makkelijker om te bepalen welke nieuwe lockersloten op jouw bestaande kasten passen. Je kunt deze informatie toesturen aan info@lockersandmore.nl of doorgeven via het offerteformulier bij het product waar je interesse in hebt.

Installatie van lockersloten

Losse lockersloten kopen, maar geen tijd om ze zelf te monteren? We verzorgen de montage en installatie graag voor je. Afhankelijk van het type lockerkast waar ze op gemonteerd moeten worden maken we een plan. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat sloten eenvoudig uitwisselbaar zijn, maar soms moeten er aanpassingen gedaan worden aan de lockerdeuren. We kunnen er dan voor kiezen om de lockerdeuren te demonteren en deze aanpassingen bij ons op de CNC-freesmachine uit te voeren. Zo zorgen we ervoor dat we een zo hoog mogelijke kwaliteit leveren!
 
Zelf de montage van de sloten doen, maar wil je dat er iemand de programmering van de elektronische sloten uitvoert? Ook dit verzorgen we graag voor je. Vraag naar de mogelijkheden!
 

Lockersloten kopen bij Lockers and More

Alle lockersloten die wij aanbieden zijn uitgebreid aan kwaliteitstesten onderworpen. Je kunt bij ons terecht voor basic cilindersloten, A-merk elektronische lockersloten en SMART oplossingen. Alle sloten voldoen aan onze minimumeis van duurzaamheids-, gebruiksvriendelijks- en kwaliteitseisen. Om een hoge kwaliteit te garanderen werken wij voornamelijk met betrouwbare Europese fabrikanten en merken. 

De lockersloten die we leveren worden standaard compleet met montagemateriaal geleverd, zodat je ze eenvoudig op je locker of meubel kunt installeren. Ook monteren wij de lockersloten op de lockerkasten uit ons assortiment.

Lockersloten kopen doe je direct via onze webshop, via email of telefoon. Bezig met een project waar grote aantallen gevraagd worden? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Advies over lockersloten

Zo veel verschillende typen, fabrikanten en opties, HELP! We kunnen ons voorstellen dat je niet meer weet waar je goed aan doet. Je gaat immers toch een investering doen die de komende jaren intensief gebruikt zal gaan worden. Je wil wel de juiste keuze maken. 

We helpen je graag mee in jouw zoektocht naar het juiste slot, maar ook bij vragen over de montage en installatie van de sloten voor kluisjes ben je bij Lockers and More aan het juiste adres. 

We zijn voor vragen altijd persoonlijk bereikbaar via telefoon en e-mail. Bekijk onze contactpagina voor meer informatie. 

Lockersloten sample ontvangen

Bij grote aantallen kan de levertijd een aantal weken bedragen. Toch wil je vast beginnen met het ontwerpen van de kasten en wil je een slot ontvangen zodat je de juiste afstelling kunt gaan bepalen. Een sample kun je gemakkelijk bestellen via de webshop. We hebben alle gangbare lockersloten op voorraad en kunnen deze dus snel bij je leveren, zodat jouw project geen vertraging oploopt.

Verschillende typen lockersloten

Pincode lockersloten

Pincode lockersloten zijn elektronische sloten die gebruik maken van een 4-, 5-, of 6-cijferige pincode voor het afsluiten en openen van de lockerkast. Deze sloten zijn te verkrijgen als cam sloten, maar ook als pincode sloten met een motor unit. Er kan gekozen worden voor wisselende of vaste modus, dus jij kunt ze precies zo instellen als jij wil. 

RFID lockersloten

Werk je binnen jouw bedrijf, school of gym met personeels-, of ledenpassen? Dan is een RFID slot een geweldige oplossing! Dit systeem is zo eenvoudig, dat je bijna geen problemen meer ondervind met het gebruik van de sloten. Vaarwel vergeten pincodes; de unieke code van de RFID drager zorgt er voor dat de kluisjes veilig worden afgesloten. 

RFID lockersloten werken met verschillende typen RFID lezers, waaronder Mifare classic 1K, Mifare Ultralight 64b, Mifare DESFire 125 mhz, UHF RFID & HID. Om er zeker van te zijn dat de lockersloten die jij wil gaan gebruiken passen bij de RFID chip in jouw RFID pasjes, polsbandjes of druppels is het verstandig om de compatibiliteit eerst te checken. We kunnen je hier vanzelfsprekend bij helpen.

Op zoek naar een RFID drager bij de sloten? We leveren een uitgebreid assortiment aan standaard en gepersonaliseerde varianten!

(Mechanische) Cijfersloten

Mechanische cijfersloten variëren van een welbekend hangslotje tot aan een 4-cijferig draaislot. Deze sloten zijn vaak een budgetvriendelijke optie wanneer er niet met standaard cilindersloten gewerkt wordt. Een ander voordeel is dat de mechanische cijfersloten geen batterijen bevatten en dus ook onderhoudsarm zijn. 
 

SMART lockersloten

Slimme lockersloten kennen vele definities. Vaak worden alle elektronische lockersloten gezien als SMART sloten. Bij Lockers and More zijn smart sloten enkel de sloten die met een app op de mobiele telefoon bediend kunnen worden. Vaak worden deze sloten nog wel gecombineerd met een dubbele functie, zoals pincode + app of RFID + app. Het voordeel met deze sloten is dat een gebruiker altijd toegang heeft tot zijn of haar kluisje door gebruik te maken van de mobiele telefoon. Deze apps zijn gratis te gebruiken en kunnen zelfs door middel van een API gekoppeld worden aan een bedrijfsapp!

Pandsloten

Pandsloten of muntretoursloten worden veel gebruikt in zwembaden en op festivallockers. Er kan gekozen worden voor een pandfunctie, maar vaak ook voor gebruik van een munt opvangbakje. Hierdoor kun je gebruikers laten betalen voor het gebruik van de locker. Door de opmars van elektronische betalingen is het pandslot niet meer zo populair als het ooit geweest is, want wie heeft er nou nog contact geld op zak? Toch wordt er nog geregeld gekozen voor pandsloten en is de bewezen technologie een duurzame keuze!

Meer info ontvangen?

Inspiratie nodig?