Lockersloten

Lockersloten, meubelsloten & deursloten

LockersandMore levert componenten voor jouw interieurprojecten

Als one-stop-shop is LockersandMore jouw aanspreekpunt voor ieder locker-, meubel- en deurslot systeem en daarmee ideaal voor onder andere bouwbedrijven, interieurbouwers, projectinrichters en ZZP’ers.

Of je nou op zoek bent naar een simpel hangslot systeem of een uitgebreid RFID lockerslot systeem met software; bij LockersandMore ben je aan het juiste adres. Vind je een lockerslot dat je zoekt niet op onze website? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we het voor je kunnen organiseren.

Ook voor advies over het juiste slot voor jouw project of over tips en trucs tijdens de voorbereiding of installatie kun je altijd bij ons terecht. 

Is binnen jouw firma het beheer van sleutels ook een tijdrovende klus? Dan is het overstappen naar pincode sloten wellicht een goed idee.

Heb je vaste of wisselende bezoekers? Bij de meeste pincode slotsystemen kun je kiezen voor een vaste- of zelf instelbare pincode.

Wordt er een pincode vergeten, dan is er altijd de mogelijkheid om ze met een master code of master key te openen.

Op zoek naar een lockerslot dat met een RFID-pas, chip of druppel te bedienen is? LockersandMore heeft diverse mogelijkheden. 

De RFID-sloten die door Lockersandmore geleverd worden werken met diverse chipsystemen zoals MIFARE, MIFARE Ultralight en DESFire. 

Het voordeel van dit soort elektronisch slot is dat er geen bekabeling bij komt kijken en installatie simpel is. RFID sloten zijn in te stellen voor vrij of vast gebruik.

Advies nodig?

Cijfersloten zijn een voordelige en goede keuze bij wisselende gebruikers.

Doordat de sloten mechanisch zijn, is het vervangen van batterijen niet aan de orde en zal het onderhoud minimaal zijn. Bij een vergeten code kunnen de sloten altijd nog geopend en gereset worden door middel van een moedersleutel.

Naast lockersloten heeft LockersandMore ook deursloten. Vervang de huidige deurklink door een deurslot en geef zo een vaste groep mensen toegang tot een bepaalde ruimte.

Ook voor buitendeuren zijn er steeds meer opties. LockersandMore levert slimme deursloten die met een app bediend kunnen worden. Zo bepaal jij het wie, waar en wanneer van jouw voordeur!

Let wel op; de meeste deursloten bedienen enkel de dagschoot. De nachtschoot van de deur zal altijd nog met de huidige cilinder op slot gedraaid moeten worden.

De pandsloten zijn verkrijgbaar voor diverse muntinworpen, waaronder €0,20 en €0,50 eurocent en €1,- of €2,- euro. Ook kan er gekozen worden voor een munt opvangbak.

Een aantal voordelen van de pandsloten is dat deze zeer duurzaam zijn en daarnaast zijn ze eenvoudig in gebruik. Ook zijn er altijd losse cilinders en sleutels bij te bestellen via onze sleutelservice.

LockersandMore heeft een breed assortiment sloten. De goedkope slotsystemen variëren van een simpel, maar zeer efficiënt hangslot systeem tot een 4-cijferig slotsysteem. 

Deze budgetvriendelijke opties kunnen allemaal 1-op-1 uitgewisseld worden met een cilinderslot en voldoen natuurlijk volledig aan de kwaliteitseisen. 

Alle sloten van LockersandMore zijn eenvoudig zelf te monteren.

Liever geïnstalleerd? Vraag naar onze installatieservice!

- Lockers - Sloten - Sanitaire Wanden - Receptiebalies - Spiegels -