Informatie of offerte ontvangen?

Lockersloten

Lockers and More heeft een groot assortiment lockersloten voor elke toepassing, dit zijn zowel mechanische sloten als A-merk elektronische sloten. Als specialist in elektronische lockersloten is Lockers and More jouw aanspreekpunt voor iedere sluitoplossing voor jouw locker en lockerkast. Of je nu op zoek bent naar een simpel hangslotsysteem of een uitgebreid RFID lockerslot met software; bij Lockers and More ben je aan het juiste adres voor een sluitende oplossing.  

Lockersloten koop je direct via onze webshop. Vind je bepaalde sloten niet op onze website? Neem dan gerust contact met ons op, dan gaan we het voor je organiseren. Ook voor advies over het juiste lockerslot voor jouw project of voor tips en trics tijdens de voorbereiding of installatie van je lockersloten kun je altijd bij ons terecht.

Wil je specifieke lockersloten kopen of heb je advies nodig bij het maken van de juiste keuze? Neem dan contact met ons op, wij helpen je altijd de ideale lockersloten te vinden voor jouw situatie!

De klassieker Budgetvriendelijke allrounder   Productspecificaties: 4-cijferige gebruikerscode…

52,50 excl. BTW

De klassieker Budgetvriendelijke allrounder   Productspecificaties: 4-cijferige gebruikerscode…

52,50 excl. BTW

De klassieker Nieuwe look & functionaliteiten!   Productspecificaties:…

59,00 excl. BTW

Retrofit design - eenvoudig te installeren!   Productspecificaties:…

54,00 excl. BTW

Safe-O-Tronic LS101 Handmatig sluiten, automatische opening Productspecificaties: 4,…

109,00 excl. BTW

Ronis E10 Sterke metalen behuizing   Productspecificaties: 4-cijferige…

78,00 excl. BTW

De Klassieker     Product specificaties: te openen…

71,25 excl. BTW

Digilock Sola 3 Verlengde batterijduur Productspecificaties: 4-cijferige gebruikerscode…

65,00 excl. BTW

Digilock Versa standaard Pincode Uitgebreide functionaliteiten, modern design…

64,00 excl. BTW

Ojmar OTS RFID - Kaartslot Minimalistisch design &…

85,00 excl. BTW

Openen & sluiten met kaart Productspecificaties: RFID aansturing…

69,00 excl. BTW

Het Eurolocks 3780 pincodeslot heeft de volgende product…

67,00 excl. BTW

Gebruik met hangslot systeem   Productspecificaties: Metalen hangslot…

5,50 excl. BTW

Digilock Versa standaard Touch RFID Eenvoudige installatie &…

69,00 excl. BTW

Digilock Versa mini Touch RFID Uitgebreide functionaliteiten, compact…

69,00 excl. BTW

Gebruik met hangslot systeem   Productspecificaties: Metalen hangslot…

6,50 excl. BTW

Heavy duty!   Productspecificaties: Hangslotsysteem voor houten deuren…

7,95 excl. BTW

Safe-O-Tronic LS200 LS101 + beheer met RFID tags…

136,50 excl. BTW

Safe-O-Tronic LS300 Openen en sluiten met kaart of…

136,50 excl. BTW

De klassieker Mét klokfunctie   Productspecificaties: 4-Cijferige gebruikerscode…

77,00 excl. BTW

Productspecificaties: draadloos product en hierdoor snel en gemakkelijk…

145,00 excl. BTW

Ojmar OCS Pro Openen & sluiten met code…

98,00 excl. BTW

Modern design   Productspecificaties: zwart of zilver Met…

89,00 excl. BTW

Ojmar OCS Smart Bediening met je smartphone &…

119,00 excl. BTW

1 2 3

Inspiratie voor lockersloten opdoen?

Lockersloten kopen bij Lockers and More

Lockersloten kopen doe je eenvoudig via onze webshop, telefoon of e-mail. Het je speciale wensen laat het ons weten en wij geven passend advies. Je bent altijd welkom in onze showroom om een demonstratie te krijgen van de verschillende lockersloten. Lockers and More heeft het grootste assortiment lockersloten verdeelt in verschillende categorieën.

Pincode sloten

Is bij jouw personeelsruimte het beheer van sleutels ook een tijdrovende klus waar je vanaf wilt? Dan is het overstappen naar pincodesloten een uitkomst! Heb je vaste of wisselende bezoekers? Bij de meeste pincodesloten kun je kiezen voor een vaste of zelf instelbare pincode. Wordt er een pincode vergeten, dan is er altijd de mogelijkheid om de lockersloten met een mastercode of master key te openen. 

RFID sloten

Op zoek naar een lockerslot te bedienen met je medewerkers kaart, polsband of tag. Lockers and More biedt diverse mogelijkheden. De RFID sloten die door ons geleverd worden werken met diverse chipsystemen. Het voordeel van dit soort RFID sloten is dat er geen bekabeling bij komt kijken. Bijna alle lockersloten werken op batterijen, die een lange levensduur hebben. De inbouw van standalone lockersloten in de lockerkasten is dan ook eenvoudig. 

Cijfersloten

Mechanische cijfersloten, ook wel combinatiesloten genoemd, zijn een voordelige en goede keuze bij wisselende gebruikers. Doordat de lockersloten mechanisch zijn, is het vervangen van batterijen niet aan de orde en zal het beheer eenvoudig zijn. Bij een vergeten code kunnen de lockersloten altijd geopend en gereset worden door middel van een moedersleutel. 

SMART lockersloten

Ook voor de allernieuwste hightech sluitoplossing kun je terecht bij Lockers and More. De SMART lockersloten zijn te beheren en bedienen doormiddel van een app op een mobiele telefoon. Wilt u een SMART lockerslot kopen neem dan contact met ons op, dan werken we dit samen uit!  

Waarom lockersloten bij Lockers and More bestellen?

Alle lockersloten die wij aanbieden zijn uitgebreid aan kwaliteitstesten ondervonden. Je kunt bij ons terecht voor basic sloten, A-merk sloten en SMART oplossingen. Alle sloten voldoen aan een bepaald niveau van duurzaamheids-, gebruiksvriendelijks- en kwaliteitseisen. Om een hoge kwaliteit te garanderen werken wij voornamelijk met betrouwbare Europese fabrikanten en merken. 

De lockersloten die we leveren worden standaard compleet met montagemateriaal geleverd, zodat je ze eenvoudig op je locker of meubel kunt installeren. Ook monteren wij de lockersloten op de lockerkasten uit ons assortiment.

Functioneren je huidige lockersloten niet naar wens, neem dan contact op en vraag naar een van onze accountmanagers. Kost bijvoorbeeld sleutelbeheer te veel tijd en geld, dan helpen we je graag te achterhalen wat voor jouw specifieke situatie de gebruiks- en beheer vriendelijkste lockersloten zijn. Ook van je huidige lockerkasten bouwen we de deuren om, zodat het geschikt is voor bijna alle lockersloten.    

Lockers and More heeft al vele organisaties geholpen hun lockerruimte te optimaliseren en het beheer te verlagen om zo een zo laag mogelijke total cost of ownership te realiseren. Weet je niet welk lockerslot het meeste geschikt is voor jouw specifieke situatie, wij helpen je graag persoonlijk verder.  

Wij voorzien ook de inbouw van de lockersloten in onze lockers en garderobekasten. Nieuwe lockersloten monteren op jouw huidige lockers op locatie behoort ook tot de mogelijkheden. Bij Lockers and More heb je altijd de scherpste prijs voor lockersloten. Door ons grote assortiment hebben wij hebben altijd het lockerslot dat je zoekt.

Lockersloten kopen doe je direct via onze webshop of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Lockers and More heeft een breed assortiment lockersloten. Ook voor basic sloten kun je bij ons terecht, dit kan variëren van simpele maar zeer efficiënte hangsloten tot cilindersloten voor lockers en garderobekasten. Bestel de lockersloten direct via de webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan.