Sanitaire wanden

Douchewanden

Wie doucheruimtes een mooie uitstraling wilt geven kiest voor goede sanitaire wanden. Lockers and More biedt mooie en degelijke scheidingswanden van Volkern platen. De wanden zijn verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren, gecombineerd met aluminium profielen. Alle wandopstellingen van Lockers and More zijn uniek, omdat ze op aanvraag van de klant geproduceerd worden. De wanden zijn eenvoudig zelf te monteren. Daarnaast zijn ze geschikt voor toepassing in omgevingen waar hoge eisen aan stabiliteit en duurzaamheid gesteld worden.

Toiletwanden

Op zoek naar een betrouwbare en budgetvriendelijke oplossing? De toiletwanden van Lockers and More zijn gemaakt uit 28 mm melamineharsbeklede volspaanplaat. Omdat er een ruime keuze uit 8 standaard kleuren gemaakt kan worden, zit er voor elke ruimte wel iets tussen. Maak een schetsje met de juiste afmetingen en stuur deze naar ons toe. Op basis daarvan maken wij een passende aanbieding voor jou.

Toiletwanden kleuters

Naast hoge cabines voor volwassenen, heeft Lockers and More ook lage cabines voor kleuters in haar assortiment. De kindercabines zijn 1400 mm hoog. Omdat er aan de slot en scharnierzijde van de deuren veiligheidsborstels voor de vingers zitten, kunnen kinderen zich niet pijn doen. Doordat de sanitaire wanden in vrolijke kleuren verkrijgbaar zijn, maak je van het kindertoilet een gezellige ruimte.