Wie doucheruimten een mooie uitstraling wil geven kiest voor goede sanitaire wanden. Lockersandmore biedt mooie en degelijke scheidingswanden van volkern platen. De wanden zijn verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren, gecombineerd met aluminium profielen. Daarnaast zijn ze geschikt voor toepassing in omgevingen waar hoge eisen aan stabiliteit en duurzaamheid gesteld worden.

Op zoek naar een betrouwbare en budgetvriendelijke oplossing? De toiletwanden van Lockersandmore zijn gemaakt uit 28 mm melamineharsbeklede volspaanplaat. Omdat er een ruime keuze uit 8 standaard kleuren gemaakt kan worden, zit er voor elke ruimte wel iets tussen. Maak een schetsje met de juiste afmetingen en stuur deze naar ons toe. Op basis daarvan maken wij een passende aanbieding voor jou.

Naast hoge cabines voor volwassenen, heeft Lockersandmore ook lage cabines voor kleuters in haar assortiment. De kindercabines zijn 1400 mm hoog. Omdat er aan de slot en scharnierzijde van de deuren veiligheidsborstels voor de vingers zitten, kunnen kinderen zich geen pijn doen. Doordat de sanitaire wanden in vrolijke kleuren verkrijgbaar zijn, maak je van het kindertoilet een gezellige ruimte.

Alle sanitaire wanden van Lockersandmore zijn eenvoudig zelf te monteren onder begeleiding van de bijgevoegde montagehandleiding!

× Hulp nodig?