Lockersandmore

is een specialistische groothandel op het gebied van lockers, slotsystemen, sanitaire scheidingswanden, balies en meubilair. Kortom: alles wat jij nodig hebt voor jouw projectinrichting. De producten die je op onze webshop vindt, worden door Lockersandmore uitsluitend in de B2B-markt verkocht. We streven naar een snelle en betrouwbare service en daarom staat bij Lockersandmore persoonlijk contact met de klant en een goede prijs-kwaliteit verhouding van onze producten centraal.

Lockersandmore is gevestigd in het land van Maas en Waal, een strategisch gekozen locatie die zorgt voor een centrale ligging in onze markt. Sinds 2011 leveren wij onze producten voornamelijk aan resellers zoals projectinrichters, interieurbouwers, ZZP’ers en aannemers. Daarnaast zijn ook eindgebruikers bij ons aan het juiste adres. Ons klantenbestand loopt uiteen van scholen en campings tot fitnesscentra en ho(s)tels. Ook kantoren en de industrie maken veel gebruik van onze producten en diensten.

Onze voornamelijk Europese leveranciers zijn zorgvuldig gekozen om de beste kwaliteit van onze producten te waarborgen. Op zoek naar een projectinrichting óf installatieservice bij de producten nodig? Wij denken wij graag met je mee!

Vertrouwde partner


Bij Lockersandmore geloven we in samenwerking. Daarom bieden wij onze partners standaard 3% korting op bestellingen via de webshop.

Hoe gaat dit in zijn werk? Heel simpel! Maak een account aan op Lockersandmore.nl en bestel je producten rechtstreeks in onze webshop. Je partner korting wordt direct doorberekend in je winkelwagen.

Laagste prijs garantie


De laagste prijs garantie van Lockersandmore zorgt ervoor dat jij altijd de beste prijs betaalt voor de producten die jij nodig hebt.

Heb je een identiek product ergens anders goedkoper gevonden dan bij ons? Toon het aan en wij passen onze prijs aan.

Vergeet niet om een account aan te maken, zo maak je namelijk standaard al gebruik van onze partner korting van 3%!

Snelle levering


We dragen de grootste zorg om bestellingen zo spoedig mogelijk te verwerken en te leveren.

Hebben we jouw bestelling in voorraad? Dan gaan we direct over tot uitlevering. Wanneer een product niet voorradig is, zijn we afhankelijk van de levertijd van onze leveranciers. Zodra een levering bij ons binnen komt gaan wij direct over tot verpakken en uitlevering, zodat jij zo snel mogelijk gebruik kunt maken van je bestelling.

Heb je vragen over je bestelling? Neem dan contact op met onze klantenservice.

× Hulp nodig?