LockersandMore is specialist in lockers en lockerkasten, lockersloten, sanitaire wanden en deursloten. Daarnaast leveren we ook aanvullende producten, zoals receptiebalies en meubilair

Uitgebreide kennis & ervaring én het grootste assortiment aan lockersloten, dat delen we graag. We geven altijd zuiver en onafhankelijk advies, zodat jij krijgt waar je naar op zoek bent. En dat alles tegen een scherpe prijs!

Al meer dan 10 jaar adviseren en leveren wij onze producten aan resellers en eindgebruikers. Ons klantenbestand loopt uiteen van aannemers en interieurbouwers tot fitnesscentra, ho(s)tels & campings. Ook in kantoren en scholen vind je de producten van LockersandMore. 

LockersandMore is gevestigd in Boven Leeuwen, een strategisch gekozen locatie die zorgt voor een centrale ligging in onze markt. 

Installatieservice

Een paar lockers plaatsen, een sanitaire wand neerzetten of een slotje vervangen is zo gedaan. Met gemiddelde handigheid, een fluitje van een cent!

Maar een complete kleedruimte of kantooromgeving voorzien van nieuwe lockers, sanitaire wanden of sloten? Daar heeft niet ieder bedrijf capaciteit voor. Daarom is er de LockersandMore installatieservice. 

Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk gebruik kunt maken van jouw nieuwe producten, met de installatiegarantie van LockersandMore.

Meer weten? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. 

 

Sanitaire cabines Trespa
Kleedruimte design

Levering

We dragen de grootste zorg om bestellingen zo spoedig mogelijk te verwerken en te leveren.

Hebben we jouw bestelling in voorraad? Dan gaan we direct over tot uitlevering en kun je jouw producten binnen 2 werkdagen verwachten. Wanneer een product niet voorradig is, zijn we afhankelijk van de levertijd van onze fabrikanten. Zodra een levering bij ons binnen komt gaan wij direct over tot verpakken en uitlevering, zodat jij zo snel mogelijk gebruik kunt maken van je bestelling.

Heb je vragen over je bestelling? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Reseller informatie

Eenvoudig online bestellen bij LockersandMore zonder iedere keer je gegevens opnieuw in te voeren en daarnaast gebruik maken van de extra voordelen? Vraag een account aan!

Reseller informatie:

  • Interessante reseller kortingen gebaseerd op afname
  • Hard copy catalogus (2021) voor bij jou op kantoor
  • Persoonlijke account manager; contact wanneer jij hier behoefte aan hebt
  • Uitgebreid advies over de juiste producten voor jouw project

Log in of vraag een account aan bij LockersandMore om gebruik te maken van de extra’s.
 
Meer weten? Neem contact met ons op.
Catalogus