Over LockersandMore

LockersandMore is gevestigd in het land van Maas en Waal, een strategisch gekozen locatie die zorgt voor een centrale ligging in onze markt. 

LockersandMore is specialist in lockers en lockerkasten, lockersloten, deursloten en sanitaire wanden. Uitgebreide kennis & ervaring én het grootste assortiment aan A-merk sloten, dat delen we graag. We geven altijd zuiver en onafhankelijk advies, zodat jij krijgt waar je naar op zoek bent. En dat alles tegen een scherpe prijs!

Al meer dan 10 jaar adviseren en leveren wij onze producten voornamelijk aan resellers zoals projectinrichters, interieurbouwers, ZZP’ers en aannemers. Daarnaast zijn ook eindgebruikers bij ons aan het juiste adres. Ons klantenbestand loopt uiteen van scholen en campings tot fitnesscentra en ho(s)tels. Ook kantoren en de industrie maken veel gebruik van onze producten en diensten.

2-deurs 3-koloms pootjes zwart-zwart
2-deurs locker 2-koloms hout open

Installatieservice

Een paar lockers plaatsen, een sanitaire wand neerzetten of een slotje vervangen is zo gedaan. Met gemiddelde handigheid, een fluitje van een cent!

Maar een complete kleedruimte of kantooromgeving voorzien van nieuwe lockers of 400 slotjes vervangen van gemiddeld 7 minuten per stuk? Daar heeft niet ieder bedrijf capaciteit voor. Daarom is er de LockersandMore installatieservice. 

Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk gebruik kunt maken van jouw nieuwe producten, met de installatiegarantie van LockersandMore.

Meer weten? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

 

Kantoor lockers
Levering door LockersandMore

Snelle levering

We dragen de grootste zorg om bestellingen zo spoedig mogelijk te verwerken en te leveren.

Hebben we jouw bestelling in voorraad? Dan gaan we direct over tot uitlevering. Wanneer een product niet voorradig is, zijn we afhankelijk van de levertijd van onze fabrikanten. Zodra een levering bij ons binnen komt gaan wij direct over tot verpakken en uitlevering, zodat jij zo snel mogelijk gebruik kunt maken van je bestelling.

Heb je vragen over je bestelling? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte

Ontvang onze nieuwsbrief!

Alleen notificaties bij nieuwe producten, nieuws en updates.

- Lockers - Sloten - Sanitaire Wanden - Receptiebalies - Spiegels -

Installatieservice

Een paar lockers plaatsen, een sanitaire wand neerzetten of een slotje vervangen is zo gedaan. Met gemiddelde handigheid, een fluitje van een cent!

Maar een complete kleedruimte of kantooromgeving voorzien van nieuwe lockers of 200 sloten vervangen van gemiddeld 7 minuten per stuk? Daar heeft niet ieder bedrijf capaciteit voor. Daarom is er de LockersandMore installatieservice. 

Onze expertise zorgt ervoor dat jij zo snel mogelijk gebruik kunt maken van jouw nieuwe producten, met de installatiegarantie van LockersandMore.

Of het nou een klein of groot project is, wij helpen je graag. Meer weten? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.