Lockers

LockersandMore levert componenten voor jouw interieurprojecten

LockersandMore is jouw aanspreekpunt voor ieder type locker en daarmee ideaal voor onder anderen bouwbedrijven, interieurbouwers, projectinrichters en ZZP’ers.

Vind je de lockerkast die je zoekt niet op onze website? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we het voor je kunnen organiseren.

Ook voor advies over de juiste lockers voor jouw project of over tips en trucs tijdens de voorbereiding of installatie ben je bij LockersandMore aan het juiste adres. 

Houten Lockers

LockersandMore levert een diversiteit aan houten lockerkasten. Door de vele mogelijkheden in decors, zit er voor iedereen wel een geschikte houten locker tussen. Van uni- tot houtdecors die niet van echt hout te onderscheiden zijn. 

Daarnaast zijn de houten lockers van LockersandMore zo ontworpen dat ieder mogelijk slotsysteem hier op te plaatsen is, of het nou een cilinderslot of een elektronisch slot is. Kijk voor meer informatie over de beschikbare slotsystemen op onze sloten pagina.

Ook alleen als ombouw, zonder deuren, leverbaar!

L-deurs lockers hout

Zeer geschikt voor:

– Kantoren

– Fitness & sport 

– Fysiotherapie praktijken

Advies nodig?

lockers 4-deurs
1-deurs lockers met zwarte body en blauw deuren

Zeer geschikt voor:

– Scholen

– Industrieel

– Fitness & sport

– Kantoren

Metalen lockers

De oude vertrouwde metalen lockerkasten zijn de laatste jaren sterk gemoderniseerd. Naast de standaard budgetvriendelijke modellen zijn er tegenwoordig tal van decors en materialen leverbaar, zoals HPL-compact en glas. 

Doordat de kasten goed te reinigen zijn, zijn ze zeer geschikt voor gebruik in diverse omgevingen waar hoge eisen aan hygiëne en kwaliteit gesteld worden. 

Alle lockers van LockersandMore worden voorgemonteerd bij aangeleverd en hoeven enkel geplaatst te worden.

Liever geïnstalleerd? Vraag naar onze installatieservice!

- Lockers - Sloten - Sanitaire Wanden - Receptiebalies - Spiegels -