Lockerkasten

Houten lockerkasten

Lockers and More levert een diversiteit aan houten lockerkasten. Door de vele mogelijkheden in decors, zit er voor iedereen wel een geschikte houten locker tussen. Van uni- tot houtdecors die niet van echt hout te onderscheiden zijn. Daarnaast zijn de houten lockerkasten van Lockers and More zo ontworpen dat ieder mogelijk slotsysteem hier op te plaatsen is. Of je nu kiest voor een cilinderslot of een elektronisch sluitsysteem met Mifare pas of druppel, alle sloten kunnen voor je ingebouwd worden. Deze kluisjes zijn zeer geschikt voor toepassing in kleedruimtes van fitnesscentra of kantoren. Door het strakke design van de kasten wordt er een perfect bij jouw organisatie passende sfeer gecreëerd.

Goedkope lockerkasten

Op zoek naar een goedkopere lockerkast, maar niet in willen leveren op de veiligheid van jouw spullen. Dan zijn de metalen lockerkasten van Lockers and More de juiste keuze voor jou. Het materiaal van de verschillende metalen kluisjes is duurzaam en recyclebaar. Door met verschillende kleuren en afwerkingen te werken, kunnen we altijd de gewenste uitstraling creëren die bij jouw werkplek past. Doordat de kasten goed te reinigen zijn, zijn ze zeer geschikt voor gebruik in een fitnesscentrum of op scholen.

Doorzichtige lockerkasten

Naast houten en metalen lockerkasten biedt Lockers and More ook doorzichtige kluisjes aan. In deze lockerkasten zitten deuren van acrylglas. Hierdoor kun je van buitenaf zien wat er in de het lockervak aanwezig is en wordt verkeerd gebruik van de lockers voorkomen. De ombouw van deze kasten zijn in diverse kleuren leverbaar.