Lockerkasten

Lockers and More is jouw aanspreekpunt voor ieder type locker- en garderobekast, maar ook voor speciale en maatwerk lockerkasten. Daarnaast monteren wij ieder gewenst lockerslot in huis op de door jou bestelde kasten, zodat we onze kwaliteit kunnen garanderen. 

De lockerkasten in ons assortiment zijn gemaakt van verschillende materialen. Kies je voor metaal, hout of HPL-compact? Welke kleur past het best bij jouw organisatie: zwart, wit of toch een kleurtje? Alle lockerkasten van Lockers and More worden voorgemonteerd bij je aangeleverd en hoeven enkel geplaatst te worden. Liever geïnstalleerd? Vraag naar onze montage & installatieservice!

Onze standaard lockerkasten zijn direct via de webshop of per mail te bestellen. Ben je op zoek naar een maatwerk metalen, houten of HPL-compact lockerkast? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we het voor je kunnen organiseren. Ook voor advies over de juiste lockers voor jouw project of over tips tijdens de voorbereiding of installatie ben je bij Lockers and More aan het juiste adres. 


Lockerkasten, welke opties zijn er?

Lockerkasten zijn de laatste jaren steeds populairder. Onze snel veranderende wereld zorgt er voor dat we niet altijd en overal toezicht kunnen hebben op onze persoonlijke bezittingen. Het is wel zo prettig om met een gerust hart te kunnen gaan sporten, aan het werk te gaan of van cultuur te genieten. Kies daarom voor degelijke lockerkasten om jouw spullen veilig op te bergen. 

Lockerkasten zijn er in verschillende materialen, soorten en maten, die allemaal specifieke eigenschappen hebben. Voordat je over gaat tot het bestellen van lockers is het zaak om goed in beeld te krijgen aan welke eisen de lockerkasten voor jouw organisatie moeten voldoen. Ben je op zoek naar een eenvoudige snelle standaard oplossing of ben je juist op zoek naar op maat gemaakte lockerkasten die perfect aansluiten bij de huisstijl van jouw bedrijf? Bij Lockers and More ben je voor ieder type lockerkast aan het juiste adres.

Lockerkasten worden in de meeste gevallen gemaakt van metaal, hout of HPL-compact. Ieder materiaal heeft zijn eigen voordelen, zo bieden metalen lockerkasten vaak een optimale prijs/kwaliteit verhouding, zorgen houten lockerkasten voor een warme uitstraling en zijn lockerkasten in HPL-compact echte krachtpatsers als er hoge eisen aan duurzaamheid gesteld worden.

Welk type lockerkast je ook kiest, de lockerkasten van Lockers and More bieden een veilige oplossing voor het opbergen van persoonlijke bezittingen. Onze lockerkasten worden toegepast in verschillende branches, zoals de industrie, fitness, kantoren, scholen, hotels, de cultuursector, zwembaden en ga zo nog maar even door. 

Lockers kopen bij Lockers and More

Lockerkasten kopen doe je eenvoudig via onze webshop. Hier vind je een greep uit ons totale assortiment. Vind je de lockerkasten die je zoekt niet terug op onze site? Stel je vraag via telefoon of email en onze verkoopspecialisten helpen je graag verder.

De lockerkasten van Lockers and More worden altijd voorgemonteerd bij je afgeleverd. Het is een kwestie van neerzetten, koppelen en klaar. Wil jij totaal ontzorgd worden in het inrichten van jouw kleedruimte, kantoor of garderobe met onder andere lockerkasten? Dit is geen probleem. Ons gespecialiseerde team kent de klappen van de zweep en zorgt altijd voor een strak resultaat. Lockerkasten plaatsen, afwerken en afstellen behoort tot de dagelijkse werkzaamheden van onze lockermannen en ze komen ook graag bij jou langs. Vraag naar de mogelijkheden.

Wil je een aantal bedrijfslocaties gaan voorzien van nieuwe lockers, maar wil je wel gebruik maken van het voordeel van groot inkopen? Geen probleem, wij kunnen ze voor je in opslag houden en leveren op afroep. Wil je een ander slot op je lockerkasten? Geen enkel probleem, wij kunnen ze voor je monteren! Met 1200 vierkante meter aan magazijn en werkplaats hebben we de ruimte om jouw bestelling netjes naar wens klaar te maken en te leveren wanneer jij hier behoefte aan hebt.s

Waarom lockerkasten bestellen bij Lockers and More?

Lockerkasten bestel je eenvoudig via onze webshop, telefonisch of per email. Heb je speciale wensen of kun je het product dat jij voor ogen hebt niet direct vinden? Neem dan gerust contact met ons op en wij zorgen altijd voor passend advies. Sluit dit advies over de lockers aan bij jouw wensen? Dan kun je altijd een snelle offerte op maat verwachten.

We werken bij Lockers and More uitsluitend met fabrikanten die bekend staan om hun kwaliteit. Zo bieden we een breed assortiment aan lockers variërend van basic tot premium. We hechten waarde aan onze wereld en stralen dit ook uit in onze producten. Onze klanten hebben hierdoor jarenlang plezier van hun lockerkasten.

Met 20 jaar ervaring in onze branche is geen enkele vraag over lockerkasten te lastig. We staan altijd open voor contact via telefoon of email of een bezoek aan onze showroom. Hier kunnen we je alle beschikbare materialen en type lockers laten ervaren, waarna jij een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Lockerkasten bestellen

De levertijden op lockerkasten zijn marktconform. Standaard producten uit voorraad leveren we doorgaans binnen een week op locatie. Heb je speciale wensen of worden de lockerkasten speciaal naar wens geproduceerd? Dan houden we 4 tot 12 weken levertijd aan, afhankelijk van het product en het op voorraad zijn van grondstoffen.

Lockers kopen doe je bij de specialist voor uitgebreide mogelijkheden in materialen, kleuren, formaten en afwerkingen. Neem contact op via telefoonnummer (+31) 487-592638 of info@lockersandmore.nl en we kijken samen naar een geschikte locker die past bij jouw functionaliteitseisen en design wensen.