Lockersandmore levert een diversiteit aan houten lockerkasten. Door de vele mogelijkheden in decors, zit er voor iedereen wel een geschikte houten locker tussen. Van uni- tot houtdecors die niet van echt hout te onderscheiden zijn. Daarnaast zijn de houten lockers van Lockersandmore zo ontworpen dat ieder mogelijk slotsysteem hier op te plaatsen is, of het nou een cilinderslot of een elektronisch slot is. Deze kluisjes zijn zeer geschikt voor toepassing in kleedruimtes van fitnesscentra of kantoren.

Op zoek naar een goedkopere lockerkast, maar niet in willen leveren op de veiligheid van jouw spullen. Dan zijn de metalen lockerkasten van Lockersandmore de juiste keuze voor jou. Het materiaal van de verschillende metalen kluisjes is duurzaam en recyclebaar. Door met verschillende kleuren en afwerkingen te werken, kunnen we altijd de gewenste uitstraling creëren die bij jouw werkplek past. Doordat de kasten goed te reinigen zijn, zijn ze zeer geschikt voor gebruik in een fitnesscentrum of op scholen.

Naast houten en metalen lockerkasten biedt Lockersandmore ook doorzichtige kluisjes aan. In deze lockers zitten deuren van acrylglas. Hierdoor kun je van buitenaf zien wat er in de het lockervak aanwezig is en wordt verkeerd gebruik van de lockers voorkomen. De ombouw van deze kasten zijn van metaal en in diverse kleuren leverbaar. Lockerkasten met een doorzichtige deur worden voornamelijk geleverd voor gebruik in winkelcentra en winkels, maar ook scholen kiezen steeds vaker voor deze transparante oplossing.

× Hulp nodig?